Kerkliedwiki 5 jaar.png
Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz.
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki 5 jaar.png Kerkliedwiki bestaat 5 jaar! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender met elke dag een mooi lied! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Bestand:Musical notes.svg

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 400 × 300 pixels, bestandsgrootte: 3 kB)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Unknown logo-V.svg
Deze vectorafbeelding is gemaakt met Other tools.
Original raster version: BMusical+notes.png

Common musical notes

PD-icon.svg Dit bestand komt niet in aanmerking voor auteursrechtelijke bescherming, omdat het volledig uit algemeen beschikbare informatie bestaat en geen origineel auteurschap bevat; derhalve valt het bestand in het publieke domein.

derivative works

Afgeleide werken van dit bestand:

Annotations This image is annotated: View the annotations at Commons

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie22 jun 2015 13:31Miniatuurafbeelding voor de versie van 22 jun 2015 om 13:31400 × 300 (3 kB)RettinghausThe barline should be on the left side

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt: