Kerkliedwiki 5 jaar.png
Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz.
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki 5 jaar.png Kerkliedwiki bestaat 5 jaar! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender met elke dag een mooi lied! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Adventskalender/2017/12/12

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Dinsdag 12 december 2017

De keuze van Matthijs van den Berg

"Naast mijn intensieve betrokkenheid bij de Kerkliedwiki ben ik ook betrokken bij het organiseren van Taizé-vieringen in Amersfoort. Uit de liedcollectie van deze gemeenschap is Wait for the Lord een passend kernvers voor de adventstijd."
--Matthijs van den Berg, redacteur en programmeur Kerkliedwiki

Lied

Alle informatie over dit lied is te vinden op de pagina Wait for the Lord.

Meer verkennen op de Kerkliedwiki


Kerkliedwiki brengt tijdens de adventstijd elke dag een lied onder de aandacht. Dit jaar vroegen we musici, theologen en liefhebbers om hun favoriete zettingen of bewerkingen van kerkliederen uit de periode advent en kerst. Meer informatie over het lied vind je natuurlijk in de Kerkliedwiki.