Kerkliedwiki 5 jaar.png
Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz.
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki 5 jaar.png Kerkliedwiki bestaat 5 jaar! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender met elke dag een mooi lied! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Adventskalender/2017/12/16

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Zaterdag 16 december 2017

De keuze van Theo Visser

"Fantaisies sur une jeune fillette van Eustache du Caurroy door Ensemble Mare Nostrum. De melodie is geniaal en ontroerend door z'n eenvoud. In de bewerkingen treft het rijke en speelse contrapunt. De strijkersklank van het ensemble is melancholisch en verlangend."
--Theo Visser, organist

Lied

Alle informatie over dit lied is te vinden op de pagina Verwacht de komst des Heren.

Meer verkennen op de Kerkliedwiki


Kerkliedwiki brengt tijdens de adventstijd elke dag een lied onder de aandacht. Dit jaar vroegen we musici, theologen en liefhebbers om hun favoriete zettingen of bewerkingen van kerkliederen uit de periode advent en kerst. Meer informatie over het lied vind je natuurlijk in de Kerkliedwiki.