Koekjes.jpg
Ben je blij met de Kerkliedwiki? Steun ons met deze actie
Koop nu een grappige koekjessteker van Luther of Bach voor € 10,- (incl. verzendkosten) en draag bij aan de kosten van de webhosting van Kerkliedwiki.
Bestellen info@kerkmuzieknetwerk.nl
Koekjes.jpg Ben je blij met de Kerkliedwiki? Steun ons met deze actie Koop nu een grappige koekjessteker van Luther of Bach voor € 10,- (incl. verzendkosten) en draag bij aan de kosten van de webhosting van Kerkliedwiki.

Bestellen – Meer weten: info@kerkmuzieknetwerk.nl

Overleg gebruiker:Ecthelion3

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op mijn overlegpagina. Enkele opmerkingen voor u een reactie plaats:

  • Maak voor een vraag/opmerking een nieuw kopje door op de tab Kopje toevoegen rechtsboven te klikken
  • Onderteken uw reactie met vier maal een tilde (~~~~)

Welk een vriend is onze Jezus

Hallo, Ik attendeer je er maar even op dat ik je vraag over de vertaler van Welk een vriend is onze Jezus heb beantwoord op de overlegpagina. --Roepers (overleg) 15 dec 2015 06:18 (UTC)

Voetregel

Dag Matthijs, Even over de vaste voetregel op de wiki. Daar staan nu drie links: Privacybeleid / Over Kerkliedwiki / Voorbehoud. Als ik bij Voorbehoud klik krijg ik het Colofon. Dat zou dus misschien een betere link zijn. Verder zou het mooi zijn als er ook nog een link komt met de titel Copyrights die dan verwijst naar (bijvoorbeeld) de volgende tekst. De medewerkers aan de Kerkliedwiki doen hun uiterste best om de auteursrechten op teksten en muziek van de opgenomen kerkliederen te respecteren en nemen in principe niets op zonder toestemming van de rechthebbenden. Wie van mening is dat desondanks copyrights zijn geschonden, wordt verzocht dit te melden via het e-mailadres info@kerkmuzieknetwerk.nl. De betreffende tekst en/of muziek zal dan zo snel mogelijk worden verwijderd. Groet, Michaël Michaël Steehouder (overleg) 2 feb 2016 09:13 (UTC)

Bedankt voor de suggestie. Ik ga waarschijnlijk binnenkort wel een keer langs bij Lydia om het één en ander te bespreken, dan zal ik dit meenemen. --Ecthelion3 (overleg) 2 feb 2016 10:09 (UTC)
Ik had al een pagina aangemaakt Kerkliedwiki:Auteursrechten. Het zou goed zijn om die in de voetregel ook een plek te geven. Maar ik heb nog niet uitgevonden hoe ik die in voetregel krijg. Lydia Vroegindeweij (overleg) 2 feb 2016 11:39 (UTC)
De methode staat hier beschreven: https://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Footer#Customizing_the_Built-in_items (bij copyright). De informatie komt op een aparte regel te staan, direct boven de links Privacybeleid / Over Kerkliedwiki / Voorbehoud. --Ecthelion3 (overleg) 2 feb 2016 11:50 (UTC)
De verwijzing staat er nog niet op. Denken jullie eraan ook de tekst van de link Voorbehoud te veranderen in Colofon?Michaël Steehouder (overleg) 11 feb 2016 13:19 (UTC)