Kerkliedwiki 5 jaar.png
Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz.
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki 5 jaar.png Kerkliedwiki bestaat 5 jaar! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender met elke dag een mooi lied! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Liedboek 2013

Uit Kerkliedwiki
Versie door Ecthelion3 (Overleg | bijdragen) op 22 feb 2016 om 12:10

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Liedboek. Zingen en bidden in huis en kerk.

Titelinformatie

Titel

Liedboek. Zingen en bidden in huis en kerk. ISBN 978 94 91575 00 6.

Uitgever

De liedbundel is een uitgave van BV Liedboek, een samenwerking tussen Uitgeverij Boekencentrum en Uitgeverij Kok en Koninklijke Jongbloed, onder verantwoordelijkheid van de Interkerkelijke Stichting voor het Kerklied (ISK).

Edities

De bundel is verschenen in 2013 in 6 edities (hardcover geel/rood, hardcover blauw groen, softcover rood, softcover blauw, kind veelkleurig, kind blauw met tekening).

Inhoud

Rubrieken

Achtergrondinformatie

Friese editie

Op 18 april 2015 is in de Grote Kerk van Leeuwarden een Friese versie van het Liedboek gepresenteerd. De titel van deze uitgave is Lieteboek Sjonge en bidde thús en yn tsjerke.

Titeloverzicht liederen

Externe links