Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

C.B. Burger

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Volledige naam Casparus Bernardus Burger
Geboren Dreischor, Zeeland, 30 oktober 1897
Overleden Amersfoort, 13 juli 1983
Rechten Beschermd t/m 1 januari 2054

Casparus Bernardus Burger (Dreischor, Zeeland, 30 oktober 1897 - Amersfoort, 13 juli 1983) was een predikant en tekstdichter.

Burger was predikant in de Hervormde Gemeente te Utrecht. Hij was lid van de Gezangencommissie voor de Hervormde Bundel 1938 en van de Commissie Psalmberijming en de Gezangencommissie voor het Liedboek voor de Kerken. Ook was hij lid van de Commissie Bijbels en Liederenbundels van de Nederlandse Protestanten Bond.

(Bron: Liedboek voor de Kerken, p. 748)

Liederen

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje. Kerkliedwiki nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren.