Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden in het najaar 2019 in Amersfoort (datum volgt). Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Elke zondag is een feest

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Elke zondag is een feest is een verzameling kerkliederen voor mensen met verstandelijke beperking.

Uitgever

Elke zondag is een feest. De vaste gezangen op landgoed Hooge Burch. SBCD 2703. Cd en tekstboekje te bestellen bij de instelling.

Inhoud

De cd geeft een beeld van de kerkmuzikale praktijk van de oecumenische geloofsgemeenschap op het landgoed Hooge Burch in Zwammerdam, die wordt gevormd door de verstandelijk beperkte bewoners van instelling De Bruggen en mensen die daarbij, bijvoorbeeld als vrijwilliger, betrokken zijn.

De liederen zijn gemaakt op teksten van Sytze de Vries, Karel Deurloo, Hanna Lam, Ben Sleumer. De muziek van Cees-Willem van Vliet en wordt gespeeld met orgel, piano en hobo.

De makers besteden aandacht aan de orde van de liturgie, het ordinarium: "Juist voor mensen met een verstandelijke beperking biedt de beproefde structuur van de liturgie houvast."

Externe links

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje.
Voor meer beginnetjes zie de categorie Kerkliedwiki:Beginnetje liedbundel