Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Gebruiker:Ecthelion3/Test/Hoofdpagina

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom

Meedoen

 • Schrijfwijzer

  Heb je specifieke kennis van bepaalde liederen of genres? En wil je meewerken aan het vullen van de Kerkliedwiki? Je bent van harte welkom!

  Lees eerst de informatie in de Schrijfwijzer er eens op na. Daar vind je aanwijzingen voor het type informatie en de bronnen die je kunnen helpen.

 • Auteursinstructies

  Wil je informatie invoeren, dan kun je in de auteursinstructies vinden hoe dat technisch het meest eenvoudig gaat.

 • Schrijfdagen

  Wat is er leuker dan samen een start maken met het invullen van een aantal liederen? We organiseren daarvoor regelmatig een schrijfdag. Dagen waarop je met hulp van experts en met de bronnen erbij aan de slag gaat met een paar liederen. En natuurlijk worden die ook samen gezongen. Bekijk een verslag van eerdere Kerkliedwiki Schrijfdagen.

  De volgende vindt plaats op 4 februari 2017 in Amersfoort. Ook interesse om een Schrijfdag te helpen organiseren? Laat het weten door een e-mail te sturen.

Zoeken