Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Gebruiker:Lobelia

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Titia Lindeboom

Over mij

Titia Lindeboom is mijn naam, mijn beroep is freelance tekstschrijver en vertaler. Ik ben bijzonder geraakt door het leven en werk van de Duitse kerklieddichter Jochen Klepper (1903-1942). Graag zou ik willen dat meer mensen in Nederland kennismaken met deze bijzondere man. In mei 2015 verscheen bij uitgeverij Royal Jongbloed mijn bewerking van zijn dagboeken, onder de titel 'Onder de schaduw van Uw vleugels'.


Mijn eerste bijdrage aan Kerkliedwiki was dan ook een artikel over Jochen Klepper. Sindsdien ben ik 'blijven hangen' en heb ik een aantal kleine bijdragen geleverd. Ook bezocht ik een Kerkliedwiki Schrijfdag, om met diverse vrijwilligers aan de Kerkliedwiki te schrijven. Deze schrijfdagen worden regelmatig gehouden - een aanrader!


Contact via