Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden op zaterdag 30 november 2019 in Amersfoort. Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Geprezen o Heer

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Geprezen o Heer is een liedbundel met 32 liederen, geïnspireerd op het Zonnelied, de Lofzang van de schepselen, van Franciscus.

Beschrijving

Zes thema's uit het Zonnelied vormen het uitgangspunt voor de liederen: vrede en gerechtigheid, vreugde, broederschap en zusterschap, volkeren over de hele aarde, schepping en duurzaamheid, lijden en dood. Omdat veel liederen betrekking hebben op verschillende thema's is op de website www.franciscaansegezangen.nl een toelichting overzicht vermeld. De liederen zijn geschreven voor mensen die bijeen komen in de franciscaanse traditie. Naast de liedbundel is ook een koorboek met driestemmige zettingen (sopraan, alt, mannen) en een uitgave met volledige partituren beschikbaar.

Uitgave

Oosterhout : Bourdon Muziekuitgeverij, 2018.

Titeloverzicht liederen

  • Inhoud - de volledige inhoudsopgave met de titels van alle in deze bundel opgenomen liederen
  • Liederen - de liederen die al zijn ingevoerd in de Kerkliedwiki.