Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 9.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 9.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

De Kerkliedwiki Adventskalender, elke dag een mooi lied uitgelicht! Kerkliedwiki:Adventskalender/2022

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Gerrit Ane's Hoekstra

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Gerrit Ane's Hoekstra
Geboren Tzum, 1912
Overleden Schildwolde, 5 juli 1971
Rechten Beschermd t/m 1 januari 2042

Gerrit Ane's Hoekstra (Tzum, 1912 - Schildwolde, 1971) was predikant in de Gereformeerde kerken (vrijgemaakt). Hij studeerde aan de Theologische Hogeschool in Kampen, waarna hij in 1939 predikant werd in Niezijl. Van 1942 tot 1949 was hij werkzaam in Bedum, waarna hij naar Utrecht-Centrum vertrok. Vanaf 1968 was hij predikant in Schildwolde. Hij berijmde een aantal Psalmen op Geneefse melodieën en was lid van het deputaatschap (werkgroep van een synode) voor psalmberijming en gezangen. Ook was hij muziekmedewerker van het vrijgemaakt-gereformeerde weekblad De Reformatie.

Liederen

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje. Kerkliedwiki nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren.