Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Harmonia

Uit Kerkliedwiki
(Doorverwezen vanaf HU)
Ga naar: navigatie, zoeken

De Haske (Harmonia) werd in 1983 opgericht en is sinds 2008 onderdeel van Hal Leonard, 's werelds grootste uitgeverij van bladmuziek. De catalogus van De Haske omvat ruim 10.000 titels, inclusief de verschillende labels zoals Harmonia. Naast een van de bekendste blaasmuziekcatalogi ter wereld behoren play-along-uitgaven, religieuze muziek, kerstmuziek en klassiek getinte uitgaven voor een breed palet van blaas- en strijkinstrumenten tot de bestsellers van de uitgeverij. Het hoofdkantoor van De Haske bevindt zich in Heerenveen, Nederland; er zijn ook vestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en België.

Contactgegevens

De Haske Publications
Businesspark Friesland-West 15
8447SL Heerenveen

De uitgaven van De Haske (Harmonia) zijn te bestellen via musicshopeurope.com

Liederen

De onderstaande lijst is een automatisch gegenereerd overzicht van reeds ingevoerde liederen waarvan Harmonia de rechthebbende is.