Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Adventskalender/2017/12/08

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Vrijdag 8 december 2017

De keuze van Jeroen de Haan

"Vorig jaar verzorgde Olivier Latry een concert in Loosduinen. Aan het slot van dat concert improviseerde hij op Nun komm der Heiden Heiland. Dat was toén voor mij al onvergetelijk. Nu staat deze improvisatie ook op YouTube. Zo intiem als deze improvisatie begint, eindigt hij ook. En daartussen: ... het lijkt wel of hij aan het orgel in de Notre-Dame denkt. Deze suggestie doet het orgel grootser klinken dan je aanvankelijk denkt."
--Jeroen de Haan, organist

Lied

Alle informatie over dit lied is te vinden op de pagina Kom tot ons, de wereld wacht.

Verken meer op de Kerkliedwiki


Kerkliedwiki brengt tijdens de adventstijd elke dag een lied onder de aandacht. Dit jaar vroegen we musici, theologen en liefhebbers om hun favoriete zettingen of bewerkingen van kerkliederen uit de periode advent en kerst. Meer informatie over het lied vind je natuurlijk in de Kerkliedwiki.