Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Adventskalender/2022/12/25

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Zondag 25 december 2022

1e Kerstdag

Naam van Jezus van Nazaret

Het thema van onze adventskalender is dit jaar geïnspireerd door het lied van Huub Oosterhuis met de 29 Namen voor Jezus van Nazaret. De periode telt dit jaar immers 29 dagen. We presenteren je elke dag een lied waarin een andere naam van Jezus voorkomt.

  • Vandaag: Hartenwens.

Lied

In dulci jubilo, 'met zoet gejubel' ontvangen we dan eindelijk het kerstkind! De vreugde mag klinken op deze eerste kerstdag. Wees verheugd en getroost met de komst van de Heer Jezus Christus. En zing, samen met alle engelen een nieuw lied.

  • Alle informatie over dit lied is te vinden op de pagina In dulci jubilo.
  • Bij de video: 'In dulci jubilo', in een arrangement van Robert Lucas de Pearsall en Daniel Hyde. The Choir of King's College, Cambridge, onder leiding van Daniel Hyde.

Verken meer op de Kerkliedwiki

Elke dag laten we je met een paar links iets extra's zien van de mogelijkheden en beschikbare informatie op de Kerkliedwiki. Klik op de links in deze tegels om aanverwante informatie bij dit lied te bekijken.


In dulci iubilo