Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Stichting Kerkmuziek Netwerk

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Stichting Kerkmuziek Netwerk is de initiatiefnemer van deze Kerkliedwiki.

Het doel van deze stichting is: Verbinden, versterken & inspireren van initiatieven en organisaties op het gebied van de kerkmuziek.

De Kerkliedwiki is daar een voorbeeld van. Door het beschikbaar stellen van een open platform kan kennis over kerkliederen eenvoudig ontsloten worden voor professionals en geïnteresseerden. Het delen van informatie over de uitvoering en het gebruik van deze liederen is waardevol voor de kerkmuzikale praktijk. Maar het helpt ook om de cultuurschat, die de vele kerkliederen samen vormen, vindbaar te maken voor iedereen die uit algemene interesse op zoek is naar informatie.

Meer informatie over de Stichting Kerkmuziek Netwerk en de andere activiteiten van de Stichting is te vinden op www.kerkmuzieknetwerk.nl.