Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie, ideeën en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Wikiklus

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Een Wikiklus is een klein project binnen Kerkliedwiki waarbij een onderwerp benoemd is dat aangepakt moet worden. Het helpt je op weg als je bij wilt dragen aan de Kerkliedwiki, maar niet goed weet wat je zou kunnen doen. Hier verzamelen we 'klusjes' die afgebakend zijn. Ook als je maar een paar uurtjes ter beschikking hebt, kun je op deze manier goed meehelpen. Het is heel fijn als je dan zo'n klus op je zou willen nemen.

Naast korte klusjes zijn er ook grotere projecten, die vind je op de pagina Kerkliedwiki:Wikiproject.

Overzicht Wikiklussen

Naam klus Status Doel
Controle inhoudslijst Glorieklokken Green Dot.svg Open Op de pagina Inhoud Glorieklokken staat de inhoudsopgave van de bundel Glorieklokken. Volgens de laatste uitgave zijn er 550 liederen opgenomen, maar in de lijst staan er meer. Wie heeft de bundel uit 2013 in bezit en kan deze controle uitvoeren en verbeteringen doorvoeren?
Invoeren liederen 'Het Lam dat ons doet leven' Orange Dot.svg Optie De 12 liederen die zijn geschreven voor het oratorium 'Het Lam dat ons doet leven' van Ria Borkent beschrijven en aanvullen. Luistervoorbeelden toevoegen of maken.
Invoer 40 liedjes Samenleesbijbel Green Dot.svg Open Op 15 september is de Samenleesbijbel verschenen. Daarbij zijn 40 bijbelliedjes voor kinderen geschreven. De gegevens van 39 liedjes moeten nog ingevoerd worden. Zie Inhoud Samenleesbijbel en het al ingevoerde liedje Dit is nu Johannes.