Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kom en zing!

Uit Kerkliedwiki
(Doorverwezen vanaf Kom en Zing)
Ga naar: navigatie, zoeken
Kom en zing!
Kom en zing.jpg
Uitgever Adveniat Geloofseducatie
Jaar 2015
Editie(s)
Gebonden muziekuitgave
Paperback tekstuitgave

Kom en zing! is een bundel met geloofsliederen voor kinderen.

Auteurs/redactie

Eind mei 2015 verscheen de bundel ‘Kom en zing!’, een verzameling geloofsliederen voor kinderen. Een werkgroep van ervaren kinderkoordirigenten uit het bisdom Haarlem-Amsterdam onder leiding van Bert Stolwijk koos bekende en onbekende liederen uit die blijvende kwaliteit hebben: goede teksten, aansprekende melodieën, een duidelijke bedoeling. ‘Kom en zing!’, bevat 179 liederen, canons en andere gezangen voor op school, in de kerk en in de kleine groep.

Uitgever

De bundel ‘Kom en zing!’ is een gezamenlijke uitgave van de Kerkelijke Stichting St. Gregorius (KSSG) in het bisdom Haarlem-Amsterdam en Uitgeverij Adveniat, Baarn.

Edities

Verkrijgbaar in twee versies: een gebonden muziekuitgave en een paperback tekstuitgave.

Inhoud

De bundel heeft zes onderdelen: Van dag tot dag - Het jaar rond - De heiligen - Zingen met de psalmen - Andere geloofsliederen - Samen vieren.

Titeloverzicht liederen

  • Inhoud – de volledige inhoudsopgave met de titels van alle opgenomen liederen in deze bundel.
  • Liederen – de liederen die al zijn ingevoerd in de Kerkliedwiki.