Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Voor de puzzelliefhebbers is er nu de Kerkliedwiki Adventspuzzel 2019. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Lieten fan leauwe en langstme/Inhoud

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Lieten fan leauwe en langstme.jpg

De Friese bundel Lieten fan leauwe en langstme (Liederen van geloof en verlangen) bevat liederen uit veel verschillende bundels. De bundel is gemaakt in samenwerking met Krúspunt, de ontmoetingsplek voor mensen en organisaties die meer kunnen en willen met het Fries in- en rond de kerk en de Deputaten Fryske Earetsjinten van de vrijgemaakte Gereformeerde kerken in Friesland. David de Jong en Geert van der Heide hebben samen de bundel samengesteld en vormgegeven. De bundel is bedoeld als aanvulling van de Friese versie van Liedboek, Zingen en bidden in huis en kerk en heeft ook dezelfde indeling. Naast een aantal bekende liederen zijn ook een flink aantal nieuwe liederen opgenomen, liederen die nog niet eerder in het Fries beschikbaar waren. Want het lied van de kerk beweegt zich tussen leer en leven, antwoord en vraag, een wereld die is en een wereld die komt: tussen geloof en verlangen. Het is een wens dat deze aanvulling op het Lieteboek een extra stimulans mag zijn voor de eredienst in en om de kerk.

De inhoudsopgave van de bundel Lieten fan leauwe en langstme.