Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag is op zaterdag 30 maart in Amersfoort. Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Overleg:Neem mijn leven, laat het, Heer

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik heb een vermoeden dat het bij de Gele Bundel- versie en JdH 463 om dezelfde tekst zou kunnen gaan.

JdH 271 is zo verschillend dat ik me afvraag of het beter is dat er een eigen pagina Neem mijn leven, laat het Heer, halleluja voor komt.

bij de bewerking van deze pagina (artikel) zag ik onbedoeld in het eindresultaat aan het begin steeds weer een { toegevoegd worden, hoe voorkom ik dat.

--

De accolades stonden bovenaan op het tabblad Artikel. Ik heb ze weggehaald. Maar bij elke bewerking van het tabblad artikel verschijnen ze opnieuwJaap Kamphorst (overleg) 13 feb 2018 18:57 (CET) De andere vragen moeten we nog even uitzoeken. Lydia Vroegindeweij (overleg) 20 jan 2018 11:37 (CET)

Ik heb maar de knoop doorgehakt om inderdaad een eigen pagina voor JdH 271 te gaan maken. Jaap Kamphorst (overleg) 13 feb 2018 18:26 (CET)