Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Hier vind je tips voor het zoeken op deze website. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Overleg gebruiker:Roepers

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Wat betreft de Sankey liederen nagezongen door Bromet: ik heb een 22ste druk (Blankenberg, Amsterdam) en voor de daarin teruggevonden JdH- liederen verwijs ik daarnaar in hun kerkliedwiki-pagina. Een vergelijking met de 30e druk zou nuttig zijn. Ik heb de inhoudsopgave -pagina's gescand(Pdf). Hoe kan ik je die doen toekomen? 'Jaap Kamphorst'

Hoi Jaap, Ik heb eigenlijk niet zoveel zin om mijn e-mailadres zo op een kerkliedwikipagina te zetten. Wikipedia die van dezelfde software gebruikt maakt als Kerkliedwiki (eigenlijk andersom) heeft de mogelijkheid (feature) om een gebruiker te mailen. Ik kan het hier niet zo 1,2, 3 vinden. --Roepers (overleg) 10 feb 2020 19:26 (CET)
Hallo Jaap, als het goed is kun jij mij wel mailen via Kerkliedwiki. Als jij op deze pagina https://kerkliedwiki.nl/Speciaal:Voorkeuren een vinkje zet bij "E-mail van andere gebruikers toestaan" kan ik jou ook mailen. --) 10 feb 2020 19:28 (CET)

Ik kom er niet achter hoe jou te maiolen via kerkliedwiki. intussen heb ik wel e-mail van andere gebruikers toestaan geregeld Gebruiker:Jaap Kamphorst