Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden in het najaar 2019 in Amersfoort (datum volgt). Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Wiki bekijken

Ga naar: navigatie, zoeken
Michaël Steehouder
Geboortedatum oktober 23, 1948  +
Geboorteplaats Oudenrijn  +
Naam Michaël Steehouder +
Sortering Steehouder, Michaël  +
Volledige naam Michaël Franciscus Steehouder  +
Wikipedia-taal nl  +
Heeft bevraging
"Heeft bevraging" is een vooraf gedefinieerde eigenschap die staat voor meta-informatie (in de vorm van een subobject) over individuele zoekopdrachten.
Michaël Steehouder +
Categorieën Dichter
Wijzigingsdatum
"Wijzigingsdatum" is a predefined property that corresponds to the date of the last modification of a subject and is provided by Semantic MediaWiki.
06:51:00, 8 juli 2016  +
Page has default form Dichter  +
eigenschappen verbergen die hierheen verwijzen 
De Blijvende adem ik in + Componist
Alle water van de zee + , Als alle moed gezonken is + , Als alles stilte wordt + , Als ik spreek + , Als schemer valt + , Als was in handen van de machten + , Als weerloos is wat is van waarde + , Bezingen wil mijn wezen + , Blijvende Nabije + , Blijvende bewaar mij + , Boven woorden, boven beelden + , Brood is aarde, akker graan + , Dan dooft het licht + , Dank voor de adem en het licht + , Dat eeuwenoud verhaal is hier opnieuw gezongen + , Dat woord is niet in steen geschreven + , Dat woord sinds het begin gesproken + , De Blijvende adem ik in + , De boodschap mogen wij horen + , De dagen en de nachten + ... Dichter
Michaël Steehouder + Naam
Goede adem raak ons aan + , Niet in stemmen maar in de stemming + , Voelen en horen + Vertaler
 
Voer de naam in van de pagina waar u met browsen wilt beginnen.