Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden in het najaar 2019 in Amersfoort (datum volgt). Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Wiki bekijken

Ga naar: navigatie, zoeken
Psalm 101
Heeft bevraging
"Heeft bevraging" is een vooraf gedefinieerde eigenschap die staat voor meta-informatie (in de vorm van een subobject) over individuele zoekopdrachten.
Psalm 101 + , Psalm 101 + , Psalm 101 + , Psalm 101 +
Categorieën Psalmen , Kerkliedwiki:Beginnetje Psalm
Wijzigingsdatum
"Wijzigingsdatum" is a predefined property that corresponds to the date of the last modification of a subject and is provided by Semantic MediaWiki.
18:26:07, 30 september 2015  +
eigenschappen verbergen die hierheen verwijzen 
De vijand heeft geen Rots om op te bouwen + , Gaat naar het land dat Ik u zal bepalen + , Gelooft met al het ruisen van de bomen + , Het zijn de herders die als eersten horen + , Ik wil, Heer, in mijn lied de zegeningen + , Ik zing, HEER, om uw trouw en recht te eren + , Vrees niet, gij land, verheug u en wees blijde + , Wie nooit zijn weg wil buigen naar de ander + Melodie
Ik wil, Heer, in mijn lied de zegeningen + , Ik zing, HEER, om uw trouw en recht te eren + Psalm
 
Voer de naam in van de pagina waar u met browsen wilt beginnen.