Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden op zaterdag 30 november 2019 in Amersfoort. Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Adem in ons: verschil tussen versies

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Adem in ons''' is een herziene en aanzienlijk uitgebreide bundel Taizéliederen uitgekomen in juli 2019. De bundel wordt uitgegeven door KokBoekencentrum...')
(geen verschil)

Versie van 7 jul 2019 om 22:36

Adem in ons is een herziene en aanzienlijk uitgebreide bundel Taizéliederen uitgekomen in juli 2019. De bundel wordt uitgegeven door KokBoekencentrum (ISBN 9789043532228).

In 2008 verscheen Taizé liederen- en gebedenboek, een bundel met Nederlandse vertalingen en solo's bij 125 veelgezongen liederen uit Taizé. Samen met de broeders van Taizé heeft Gert Landman enkele tot dusver onvertaalde liederen voorzien van een Nederlandse tekst, enkele nieuwe Nederlandse solo's toegevoegd en veel bestaande vertalingen en solo's herzien. Ook de 23 nieuwe liederen die sinds 2008 in Taizé zijn ontstaan, zijn in deze bundel opgenomen, voor het merendeel met een Nederlandse vertaling.