Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Evangelisches Gesangbuch

Uit Kerkliedwiki
Versie door Ecthelion3 (Overleg | bijdragen) op 9 sep 2015 om 17:53 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Het '''Evangelisches Gesangbuch''' is het huidige liedboek van de Duitse protestantse gemeenschappen in Duitsland, Elzas-Lotharingen en Luxemburg. Het is tussen 199...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Evangelisches Gesangbuch is het huidige liedboek van de Duitse protestantse gemeenschappen in Duitsland, Elzas-Lotharingen en Luxemburg. Het is tussen 1993 en 1996 geïntroduceerd als opvolger van het Evangelischen Kirchengesangbuch (EKG).

De onderstaande lijst is een automatisch gegenereerd overzicht van reeds ingevoerde liederen in Evangelisches Gesangbuch.
Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje.
Voor meer beginnetjes zie de categorie Kerkliedwiki:Beginnetje liedbundel