Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Geboren om te zingen

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Geboren om te zingen
Geboren-om-te-zingen.jpg
Dichter/vertaler Elly Linger
Uitgever Boekencentrum
Jaar 2011
Editie(s)
Standaardeditie

Geboren om te zingen is een bundel met 100 (nieuwe) geloofsliederen van Elly Linger (Elisabeth Linger-van Waarden, geb. 1950).

Beschrijving door de uitgever

Mensen zijn geboren om te zingen en daarom zijn nieuwe liederen altijd welkom. Deze bundel met honderd nieuwe, eigentijdse liederen wil aan die wens gehoor geven. De teksten van de liederen passen bij de grote thema's van Bijbel, geloof en leven. Woord voor woord zijn zij 'geboren' bij lieddichter Elly Linger. Ook de meeste melodieën zijn door haar zelf gecomponeerd. Bij het componeren is gelet op een goede zingbaarheid voor een breed kerkelijk publiek. In veel van de liederen klinken de golvende lijnen van anglicaanse hymnen en andere traditionals door.

Uitgever

Boekencentrum, Utrecht. Jaar van verschijnen: 2011. ISBN 9789023967552.

Inhoud

Zie Inhoud