Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Voor de puzzelliefhebbers is er nu de Kerkliedwiki Adventspuzzel 2019. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Wikiproject

Uit Kerkliedwiki
Versie door Lydia Vroegindeweij (Overleg | bijdragen) op 8 sep 2015 om 16:03 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een '''wikiproject''' is een project binnen Kerkliedwiki waarbij een onderwerp systematisch aangepakt wordt. Op de projectpagina's worden afspraken gemaakt over...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Een wikiproject is een project binnen Kerkliedwiki waarbij een onderwerp systematisch aangepakt wordt. Op de projectpagina's worden afspraken gemaakt over bijvoorbeeld uniformiteit van de opmaak en de tekst. De bijbehorende overlegpagina('s) fungeren als forum. Soms kan een Portaal een project zijn, maar dat hoeft niet per se.

Een Wikiproject is in tegenstelling tot een tijdelijk project een permanent project. Bij tijdelijke projecten wordt gedurende een bepaalde periode gewerkt aan één artikel door meerdere mensen. Hiervan kan worden melding gemaakt in de Villa en/of de overlegpagina('s) van het onderwerp waar dit tijdelijke project betrekking op heeft.

Het wordt gewaardeerd wanneer je je op de pagina van het wikiproject dat je verkiest, opgeeft om mee te doen, maar zo officieel hoeft het niet. Je medewerking blijkt tenslotte uit de geschiedenis. Uiteraard kun je ook zelf een wikiproject starten.

Een overzicht van alle wikiprojecten staat in Categorie:Kerkliedwiki:Projecten.