Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

KokBoekencentrum

Uit Kerkliedwiki
Versie door Lydia Vroegindeweij (overleg | bijdragen) op 13 sep 2023 om 21:41
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

KokBoekencentrum (een samenvoeging van Uitgeverij Boekencentrum en Uitgeverij Kok) is een grote uitgever van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms. Het bedrijf maakt uitgaven voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn, maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum (en de voorlopers van deze uitgeverij) is meer dan honderd jaar actief in deze markt.

KokBoekencentrum Uitgevers is onderdeel van VBK Uitgevers, de grootste uitgeversgroep in Nederland en marktleider op de algemene boekenmarkt. Tot de groep behoren fictie- en non-fictie-uitgevers in Utrecht en Amsterdam.

Contactgegevens

VBK Media | Uitgeverij KokBoekencentrum
Herculesplein 96
3584 AA Utrecht
e-mail: info@kokboekencentrum.nl

Liedbundel(s)