Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Op Toonhoogte 2015

Uit Kerkliedwiki
Versie door Ecthelion3 (Overleg | bijdragen) op 22 mei 2020 om 21:52

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Op Toonhoogte 2015
Op-toonhoogte-muziekeditie-2015.jpg

De tweede editie van de bundel Op Toonhoogte is verschenen in 2015.

De bekende en succesvolle HGJB-liederenbundel Op Toonhoogte uit 2005 is volledig herzien. De nieuwe editie bevat ruim honderd liederen meer dan de vorige uitgave. Het muziekboek Op Toonhoogte is een eenstemmige muziekeditie met (gitaar)akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten.

Doelgroep

Het brede aanbod van liederen uit verschillende tradities maakt deze bundel zeer geschikt voor het jeugdwerk, maar ook voor andere ontmoetingen en kringen in de gemeente.

Inhoud

Op Toonhoogte (editie 2015) bevat o.a. psalmen, Psalmen voor Nu, gezangen, Opwekkingsliederen en liederen van Sela. Ook is er een ruime selectie van kinderliederen uit allerlei bronnen, waaronder Elly & Rikkert, Alles wordt nieuw en Opwekking voor kids.

Naast deze muziekeditie is ook een teksteditie verschenen.

De inhoudsopgave van de nieuwe bundel.

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje.
Voor meer beginnetjes zie de categorie Kerkliedwiki:Beginnetje liedbundel