Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 9.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 9.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

De Kerkliedwiki Adventskalender, elke dag een mooi lied uitgelicht! Kerkliedwiki:Adventskalender/2022

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Overleg gebruiker:MFS

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Aanpassing liedbundels invoeren

Dag Michaël,

Graag wil ik je even laten weten over een aantal veranderingen die ik heb doorgevoerd, omdat het mede jouw bundels en liederen betreft.

Ik heb de manier om in Formulier:Lied op te geven in welke liedbundels het lied is opgenomen veranderd. Simpel gezegd is het zo dat je een nieuwe bundel zelf kan toevoegen aan Kerkliedwiki via Formulier:Liedbundel. Zo'n nieuwe bundel is dan direct beschikbaar om in Formulier:Lied aan te geven dat een lied in die bundel is opgenomen.

Naar aanleiding daarvan heb ik bij alle liederen in de inhoudsopgave van Een kring van mensen en Om de aarde te bewonen (bundel) aangegeven dat ze zijn opgenomen in de betreffende bundel. In die inhoudsopgaven is niet het lied- of paginanummer aangegeven, dus ik heb dat ook bij de liederen weggelaten.

Van de pagina Om de aarde te bewonen heb ik een doorverwijspagina gemaakt naar Om de aarde te bewonen (lied) en Om de aarde te bewonen (bundel). Alle links heb ik aangepast, zodat ze niet naar de doorverwijspagina verwijzen, maar direct naar het lied of de bundel.

Jouw andere publicaties blijven liedcollecties. Ik ga op termijn daar wel een apart formulier voor maken, maar aan de liederen hoeft niets te veranderen. --Ecthelion3 (overleg) 13 jun 2020 12:36 (CEST)