Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden in het najaar 2019 in Amersfoort (datum volgt). Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Portaal:Rechthebbenden

Uit Kerkliedwiki
Versie door Lydia Vroegindeweij (Overleg | bijdragen) op 25 jan 2017 om 22:31 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende rechthebbenden. Dit zijn uitgevers of organisaties waar u toestemming dient te vragen voor het mogen gebru...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende rechthebbenden. Dit zijn uitgevers of organisaties waar u toestemming dient te vragen voor het mogen gebruiken van teksten en melodieen van liederen voor ander gebruik dan het zingen van het lied. Per rechthebbende vindt u de bij ons bekende contactgegevens en de liederen die onder het beheer van die uitgeverij vallen (mits de informatie bij het lied is ingevuld).