Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag is op zaterdag 30 maart in Amersfoort. Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Zingen in de tijd

Uit Kerkliedwiki
Versie door Lydia Vroegindeweij (Overleg | bijdragen) op 22 jan 2019 om 22:43 (toegevoegd Categorie:Liedbundel via HotCat)

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Zingen in de tijd: kerkliederen voor kinderen is een bundel met 52 liederen, geschikt voor kinderen. Ze zijn niet geschreven met het doel om 'kinderlied' te zijn, maar als zodanig geselecteerd. Richard Vissinga, predikant, en Hans Zoutendijk, schoolmusicus, stelden de bundel samen. De bundel is het derde deel van de driedelige serie Bij hoog en bij laag. De liederen zijn bestemd voor de zogenaamde 'feestloze' periode. Naast liederen voor doop en avondmaal, begin en afsluiting, bevat deze bundel ook liederen over de Tien Geboden en een aantal liederen over bekende gelijkenissen. Kampen : Kok, 1991. ISBN 9024266475.

1rightarrow blue.svgInhoudsopgave van deze bundel.