Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Hemelhoog: verschil tussen versies

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Hemelhoog (2015). == Titel == Hemelhoog. == Uitgever == Hemelhoog is een initiatief van het Evangelisch Werkverband binnen de Pro...')
(geen verschil)

Versie van 28 mei 2015 om 11:32

Hemelhoog (2015).

Titel

Hemelhoog.

Uitgever

Hemelhoog is een initiatief van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in samenwerking met Het Confessioneel Gereformeerd Beraad en de Confessionele Vereniging. Hemelhoog is uitgegeven door Uitgeverij Boekencentrum.

Edities

De bundel is voor het eerst verschenen in 2015. Er bestaan verschillende edities:

Achtergrondinformatie

Hemelhoog is uitgegeven door het Evangelisch Werkverband als opvolger van de Evangelische Liedbundel uit 1999. Behalve liedrepertoire dat aansluit bij het traditionele kerklied bevat de bundel gospel- en praiseliederen. Eveneens bevat de bundel liederen die de laatste jaren zijn verschenen van o.a. Sela, Psalmen voor nu, Schrijvers voor gerechtigheid, maar ook van André Troost en liedren van Taizé. De samenstellers presenteren de bundel als een aanvulling op het Liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

Een online beamerpakket geschikt voor meerdere presentatieprogramma’s is in voorbereiding. Er wordt gewerkt aan een zoeksysteem op trefwoord, bijbeltekst, kerkelijk jaar, op de website van Hemelhoog

Titeloverzicht liederen

Externe links