Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Gebruiker:Ehm90

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik ben Egbert Minnema, organist in de Columnakerk in Groningen en De Rank in Zuidhorn. Ook begeleid ik regelmatig de Woensdagvespers die eens in de maand in de Martinikerk in Groningen worden gehouden. Tevens was ik van maart 2017 tot december 2017 tijdelijk organist in de Pniëlkerk in Hilversum. Bovendien val ik af en toe in in De Kandelaar in Amersfoort.

Ik houd van kerkmuziek en daarom probeer ik in de diensten in zorg voor te bereiden, zowel muzikaal als in de opbouw van de liturgie, waarin ik graag meedenk met de dienstdoende predikant. Ik houd van een verzorgde orde van dienst.

Ik houd van kerkmuziek niet in de laatste plaats om de samenzang. Hoe mooi is het om met een grote of kleine groep al zingend van je geloof te getuigen, hoe orthodox of vrijzinnig dat geloof ook wordt ingevuld. Vandaar dat ik graag een bijdrage lever aan Kerkliedwiki, met als doel om minder bekende liederen onder de aandacht te brengen en de pagina's van mooie opnamevoorbeelden te voorzien, om te laten zien: zo kan het ook! Vandaar ook dat op mijn Youtube-pagina veel luistervoorbeelden van samenzang van psalmen, gezangen en hymnen te vinden zijn.