Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Gebruiker:Rvdrunen

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Ronald van Drunen

Achtergrond

Orgellessen bij Koos Kramer en Toon Hagen. Kerkmuziek III in Doesburg. Lid van de Michaelscantorij, Zwolle. Organist in De Drie Ranken, Apeldoorn. Als cantor geef ik leiding aan kleinkoor 'Con Passione' in De Drie Ranken. Vanaf 2013 ben ik bezig met het verzamelen van begeleidingen, voorspelen, intonaties en koorzettingen bij het Liedboek (2013).

Kerkliedwiki

Bijdragen

  • Verwijzingen naar orgel- en koorliteratuur bij Liedboek (2013).

Via de pagina van Liedboek (2013) zoek je naar het lied van je keuze. Door op de melodieverwijzing te klikken kom je op de specifieke pagina van de melodie, waar ook het literatuuroverzicht te vinden is. Meer informatie over het gebruik van het literatuuroverzicht is te vinden op Toelichting overzicht muziekuitgaven.

Contact


Ik kan je helpen met…

  • Het zoeken naar begeleidingen, voorspelen, intonaties en koorzettingen bij kerkliedmelodieen.

Ik kan hulp gebruiken met…

  • Aanvullingen op verwijzingen naar orgel- en koorliteratuur bij kerkliedmelodieen

Subpagina's

Voor eigen gebruik en voor testdoeleinden