Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Voor de puzzelliefhebbers is er nu de Kerkliedwiki Adventspuzzel 2019. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Harmonia

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De Haske (Harmonia) werd in 1983 opgericht en is sinds 2008 onderdeel van Hal Leonard, 's werelds grootste uitgeverij van bladmuziek. De catalogus van De Haske omvat ruim 10.000 titels, inclusief de verschillende labels zoals Harmonia. Naast een van de bekendste blaasmuziekcatalogi ter wereld behoren play-along-uitgaven, religieuze muziek, kerstmuziek en klassiek getinte uitgaven voor een breed palet van blaas- en strijkinstrumenten tot de bestsellers van de uitgeverij. Het hoofdkantoor van De Haske bevindt zich in Heerenveen, Nederland; er zijn ook vestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en België.

Contactgegevens

De Haske Publications
Businesspark Friesland-West 15
8447SL Heerenveen

De uitgaven van De Haske (Harmonia) zijn te bestellen via musicshopeurope.com

Liederen

De onderstaande lijst is een automatisch gegenereerd overzicht van reeds ingevoerde liederen waarvan Harmonia de rechthebbende is.