Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki bevat nu informatie over ruim 4.500 liederen! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

De eerstvolgende Kerkliedwiki Schrijfdag wordt gehouden in het najaar 2019 in Amersfoort (datum volgt). Aanmelden of meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Liedboek voor de kinderen

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Liedboek voor de kinderen bevat 48 liederen van diverse dichters en componisten, en zijn geselecteerd voor gebruik op school en in het gezin.

Uitgever

Het liedboek is uitgegeven door Callenbach, Nijkerk, in 1965, in opdracht van de 'Stichting tot verbetering van het muziekonderwijs op de christelijke scholen in Nederland' en de 'Stichting Centrum voor de Kerkzang'.

Redactie

Betrokken bij de samenstelling van deze bundel: mevrouw dr. J.L. Klink, Tera de Marez Oyens, H. Kwakkel, A. Vroon, Jan Wit.

Inhoud

Bij het samenstellen van de bundel is de redactie uitgegaan van liederen voor de lagere schoolleeftijd, maar er zijn verschillende liederen zeer geschikt voor oudere kinderen en zelfs voor volwassenen.