Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Op Toonhoogte 2015

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Op Toonhoogte 2015
Op-toonhoogte-muziekeditie-2015.jpg

De tweede editie van de bundel Op Toonhoogte is verschenen in 2015.

De bekende en succesvolle HGJB-liederenbundel Op Toonhoogte uit 2005 is volledig herzien. De nieuwe editie bevat ruim honderd liederen meer dan de vorige uitgave. Het muziekboek Op Toonhoogte is een eenstemmige muziekeditie met (gitaar)akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten.

Doelgroep

Het brede aanbod van liederen uit verschillende tradities maakt deze bundel zeer geschikt voor het jeugdwerk, maar ook voor andere ontmoetingen en kringen in de gemeente.

Inhoud

Op Toonhoogte (editie 2015) bevat o.a. psalmen, Psalmen voor Nu, gezangen, Opwekkingsliederen en liederen van Sela. Ook is er een ruime selectie van kinderliederen uit allerlei bronnen, waaronder Elly & Rikkert, Alles wordt nieuw en Opwekking voor kids.

Naast deze muziekeditie is ook een teksteditie verschenen.

De inhoudsopgave van de nieuwe bundel.

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje. Kerkliedwiki nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren.