Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Stichting Verbeek-Fonds

Uit Kerkliedwiki
Versie door Lydia Vroegindeweij (Overleg | bijdragen) op 31 mrt 2017 om 17:49 (toegevoegd Categorie:Uitgever via HotCat)

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De Stichting Verbeek-Fonds is opgericht voor het beheer van de nalatenschap van Herman Verbeek. Herman Verbeek (1936-2013) werd geboren in Groningen en is daar in 1963 tot priester gewijd. Als politicus was hij van 1977 - 1981 voorzitter van PPR en van 1984 - 1994 lid van het Europees Parlement. Hij is auteur van vele spirituele en politieke boeken, en van liederen.

De Stichting Verbeek-Fonds heeft de ontwikkeling van de oecumenische liedbundel Zangen van Zoeken en Zien bekostigd. Er is twee jaar gewerkt aan deze bundel, die in oktober 2015 is verschenen. In 2016 verscheen een tweedelige begeleidingsbundel hierbij.

Contactgegevens voor bestellingen