Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Adem in ons

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Adem in ons
Adem in ons.jpg
Uitgever Kokboekencentrum
Jaar 2019
Editie(s)
Standaardeditie
Zie het artikel Voor het gelijknamige lied en naamgever van deze bundel, zie Atme in uns.

Adem in ons is een herziene en aanzienlijk uitgebreide bundel Taizéliederen uitgekomen in juli 2019. De bundel wordt uitgegeven door KokBoekencentrum (ISBN 9789043532228).

In 2008 verscheen Taizé liederen- en gebedenboek, een bundel met Nederlandse vertalingen en solo's bij 125 veelgezongen liederen uit Taizé. Samen met de broeders van Taizé heeft Gert Landman enkele tot dusver onvertaalde liederen voorzien van een Nederlandse tekst, enkele nieuwe Nederlandse solo's toegevoegd en veel bestaande vertalingen en solo's herzien. Ook de 23 nieuwe liederen die sinds 2008 in Taizé zijn ontstaan, zijn in deze bundel opgenomen, voor het merendeel met een Nederlandse vertaling.

Titeloverzicht liederen

  • Inhoud is de volledige inhoudsopgave met de titels van alle liederen in deze bundel.
  • Liederen is de alfabetisch overzicht van reeds ingevoerde liederen.