Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Adventskalender/2023/12/21

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Donderdag 21 december 2023

In het kwartet...

Dit jaar kiezen we voor onze adventskalender liederen die we in sets van 4 hebben opgenomen in ons Adventskwartet. Een voor de hand liggende formule natuurlijk, want in deze tijd tellen we immers de vier zondagen voor Kerst. We presenteren je elke dag een kaartje uit een kwartet en daarbij het lied.

  • Vandaag uit de set: Licht

Lied

  • Alle informatie over dit lied is te vinden op de pagina Als een ster in lichte luister.
  • Bij de video: Zangers van de Dorpskerk in Eelde namen het lied op.

Het hele kwartet

Kerkliedwiki heeft een Adventskwartet samengesteld met bekende liederen voor de adventstijd. Leuk om als kwartetspel te spelen en natuurlijk om alle liederen samen te zingen. Pak je Liedboek erbij en geniet van deze muzikale voorbereiding op Kerst. Het hele spel is als pdf-bestand gratis beschikbaar. Downloaden, printen en op stevige kaartjes plakken en spelen maar.

Adventskwartet-Als een ster in lichte luister.png