Kerkliedwiki 5 jaar.png
Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz.
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki 5 jaar.png Kerkliedwiki bestaat 5 jaar! Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas.

Dit jaar is er opnieuw de Kerkliedwiki Adventskalender met elke dag een mooi lied! En er zijn twee spellen om gratis te downloaden: een Adventskwartet en een Adventsquiz. Meer weten over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Adventskalender/2017/12/24

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Zondag 24 december 2017

4e zondag van Advent

De keuze van Diederiek van Loo

"Mijn keus is Rorate Caeli – voor de vierde adventszondag. Weemoedig als een mistige, donkere herfstdag. En daardoor troostend. Schuld, falen en verdriet maakten ons eenzaam. Maar door de kieren van de luiken zie je hoop. Emmanuel.... God is nabij."
--Diederiek van Loo, predikant

Lied

Alle informatie over dit lied is te vinden op de pagina Dauwt, hemelen, van omhoog.

Meer verkennen op de Kerkliedwiki


Kerkliedwiki brengt tijdens de adventstijd elke dag een lied onder de aandacht. Dit jaar vroegen we musici, theologen en liefhebbers om hun favoriete zettingen of bewerkingen van kerkliederen uit de periode advent en kerst. Meer informatie over het lied vind je natuurlijk in de Kerkliedwiki.