Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 9.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 9.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

De Kerkliedwiki Adventskalender, elke dag een mooi lied uitgelicht! Kerkliedwiki:Adventskalender/2022

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Pierre Dammes Marie Huet

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Pierre Dammes Marie Huet
Volledige naam Dammes Pierre Marie Huet
Geboren Amsterdam, 7 december 1827
Overleden Goes, 9 april 1895
Rechten Vervallen

Pierre Dammes Marie Huet was predikant en publicist, eerst een ong. 10-jarige periode in Zuid Afrika, daarna div. plaatsen in Nederland. Hij was van en evangelische overtuiging tegenover het calvinisme. In zijn latere leven worstelde hij met de aantrekkingskracht van het spiritisme. Een betrekkelijk klein aantel (vertalingen van) liedteksten wordt op grond van gebruik van zijn initialen P.H. in bundels van Bromet of Joh. de Heer aan hem toegeschreven. Verdere biografische gegevens: zie Biografisch Lexicon voor de Geschiedenis van het Nederlands Protestantisme.

Liederen

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje. Kerkliedwiki nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren.