Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Overleg gebruiker:Ecthelion3

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op mijn overlegpagina. Enkele opmerkingen voor u een reactie plaats:

  • Maak voor een vraag/opmerking een nieuw kopje door op de tab Kopje toevoegen rechtsboven te klikken
  • Onderteken uw reactie met vier maal een tilde (~~~~)

Welk een vriend is onze Jezus

Hallo, Ik attendeer je er maar even op dat ik je vraag over de vertaler van Welk een vriend is onze Jezus heb beantwoord op de overlegpagina. --Roepers (overleg) 15 dec 2015 06:18 (UTC)

Voetregel

Dag Matthijs, Even over de vaste voetregel op de wiki. Daar staan nu drie links: Privacybeleid / Over Kerkliedwiki / Voorbehoud. Als ik bij Voorbehoud klik krijg ik het Colofon. Dat zou dus misschien een betere link zijn. Verder zou het mooi zijn als er ook nog een link komt met de titel Copyrights die dan verwijst naar (bijvoorbeeld) de volgende tekst. De medewerkers aan de Kerkliedwiki doen hun uiterste best om de auteursrechten op teksten en muziek van de opgenomen kerkliederen te respecteren en nemen in principe niets op zonder toestemming van de rechthebbenden. Wie van mening is dat desondanks copyrights zijn geschonden, wordt verzocht dit te melden via het e-mailadres info@kerkmuzieknetwerk.nl. De betreffende tekst en/of muziek zal dan zo snel mogelijk worden verwijderd. Groet, Michaël Michaël Steehouder (overleg) 2 feb 2016 09:13 (UTC)

Bedankt voor de suggestie. Ik ga waarschijnlijk binnenkort wel een keer langs bij Lydia om het één en ander te bespreken, dan zal ik dit meenemen. --Ecthelion3 (overleg) 2 feb 2016 10:09 (UTC)
Ik had al een pagina aangemaakt Kerkliedwiki:Auteursrechten. Het zou goed zijn om die in de voetregel ook een plek te geven. Maar ik heb nog niet uitgevonden hoe ik die in voetregel krijg. Lydia Vroegindeweij (overleg) 2 feb 2016 11:39 (UTC)
De methode staat hier beschreven: https://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Footer#Customizing_the_Built-in_items (bij copyright). De informatie komt op een aparte regel te staan, direct boven de links Privacybeleid / Over Kerkliedwiki / Voorbehoud. --Ecthelion3 (overleg) 2 feb 2016 11:50 (UTC)
De verwijzing staat er nog niet op. Denken jullie eraan ook de tekst van de link Voorbehoud te veranderen in Colofon?Michaël Steehouder (overleg) 11 feb 2016 13:19 (UTC)
  • Voortgangspagina -Zangbundel Joh. de Heer

Hallo Matthijs,

Jaap Kamphorst (overleg) 30 mrt 2018 11:37 (CEST) Het verschil in aantal liederen dat blauw is vs. jouw telling (op dit moment een dikke 20) kan geheel verklaard worden met dubbele liederen, afgezien van een enkel foutje

Intussen heb ik wel een ideetje hoe je beide tellingen gelijk zou kunnen krijgen: kijk of er in het betreffende lied-veld een komma zit ( dat scheidt de verschillende versies), en zo ja het lied dan voor 2 te tellen. Ik denk dat dit afdoende moet zijn, omdat dat 3 of zelfs 4 dezelfde liederen in dezelfde bundel een extreme uitzondering zal zijn. en het bovenstaande voorbeeld is veranderd: 1 versie heeft nu zijn eigen pagina, zodat er nog 3 overblijven.

Over het totaal aantal liederen(editie 2004):

nummers : 1-1011 Vervallen in 1991 :98 nummers (1X alleen het A-nummer, 1X nummer zelf + A nummer, niet apart vermeld) De vervallen nummers zijn wel in de Kerkliedwiki lijst opgenomen. A-nummers: 30 overgebleven?. zo kwam ik op 1011-97= 944 ( te corrigeren tot 945) Totaal aantal liederen in de lijst : 1011 +33A nummers ( 31 actueel + 2A nummers vervallen in 1991)= 1044.

Vraag spambescherming

Hallo Ecthelion3, ik probeerde op pagina Voor_de_toegewijden de foutieve link naar de website van karlbarth te fixen (er moet https en www voor, anders werkt hij niet), alleen vraagt de spambescherming (captcha) vervolgens Hoe heet deze website (zonder www en .nl)? en hoe vaak ik ook karlbarth antwoord, de vraagt blijft terugkomen en ik kan de pagina niet opslaan.

Kweetal (overleg) 20 jan 2023 15:40 (CET)