Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Christiaan Winter

Uit Kerkliedwiki
(Doorverwezen vanaf Winter, C.)
Ga naar: navigatie, zoeken
Geboren 's-Gravenhage, 1967

Christiaan Winter ('s-Gravenhage, 1967) is kerkmusicus.

Winter studeerde tussen 1985 en 1993 aan het Nederlands Instituut voor Kerkmuziek en het Utrechts Conservatorium. Tussen 2004 en 2007 zette hij zijn studie voort aan de Nederlandse Beiaardschool. Van1996 tot 2018 is hij kerkmusicus van de Oude Kerk te Amsterdam. Van 1998 tot 2009 was hij programmamaker bij de NCRV-radio. Hij is dirigent van verschillende koren. Ook is hij sinds 2009 stadsbeiaardier van Alkmaar. Op 23 juni 2023 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam op een proefschrift over leven en werk van [Willem Vogel].

Liederen

Bronnen

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje. Kerkliedwiki nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren.